Velkommen til tipduel

Velkommen til et nyt spil om fodboldviden.

Her skal du forsøge at vinde over dine modstandere ved at tippe fodboldresultater. Jeg håber, spillet vil være med til at give dig lidt ekstra spænding og underholdning, når du følger med i fodboldkampe – og det endda uden at der er penge på spil.

Konkurrencer

I første omgang vil der kun være en konkurrence omkring nogle blandede fodboldkampe. Den vil blive brugt til testformål, men det er planen, at der skal være en konkurrence omkring EM-slutrunden. Den håber jeg at kunne have klar inden juni.

Derudover planlægger jeg, at der skal være en fast konkurrence omkring Superligaen fra starten af næste sæson.

Plads til forbedringer

Spillet er et rent amatørprojekt, og der er helt sikkert nogle ting, der ikke fungerer som de skal her i starten. Der er sikkert også noget, der kunne være bedre. Hvis du finder fejl eller har forbedringspotentiale, så skriv gerne en kommentar til dette indlæg.

God fornøjelse!

2 kommentarer

  1. Hej Laudrup10

   Tak for feedback 🙂

   Du kan se, hvad du har tippet ved at gå ind for at tippe igen. Så vil dine tip være forudfyldte. Det giver dig også mulighed for at redigere dem, hvis du har lyst. Jeg kan godt se, at det ikke er så intuitivt. Jeg vil kigge på, om jeg kan lave en mere intuitiv måde.

   mvh Peder

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *