Superliga konkurrencen starter

Nu er EM ved at være slut – for Danmarks vedkommende én kamp for tidligt. Heldigvis er der allerede masser af andet fodbold at følge med i – fx Superligaen. Den starter allerede fredag 16. juli. Tipduel er selvfølgelig klar med en superligakonkurrence også.

En uge med Tipduel kommer til at forløbe sådan her:

 • Onsdag: sidste frist for at afgive dine tip
 • Fredag kl 19: Sidste frist for at afgive dine dueltaktikker
 • Fredag-mandag: Følg med i kampene og din tipduel

Hvad er det nu, dueltaktikker er?

Dueltaktikker er nogle små kneb eller taktikker, du kan bruge for at slå den modstander, du er blevet sat op imod. Torsdag, når fristen for at tippe er udløbet, kan du gå ind at se, hvad din modstander har tippet på. Du kan også se, hvor mange tippoint de forskellige tegn giver. Hvis du synes, din modstander har lavet et tip, der er dårligere end dit i en kamp, så kan du fordoble værdien af den kamp.

Den anden mulighed er, at du annullerer modstanderens tip i en kamp, hvor I begge har tippet på det samme resultat. Men pas på! Hvis du annullerer din modstanders tip, så får hun 100 point for kampen uanset udfaldet.

Læs mere om dueltaktikker og andre deltaljer i spillereglerne.

Du kan også tage et blik på EM-ligaen for at få en fornemmelse af, hvordan konkurrencen kommer til at forløbe. Her kan du klikke dig ind på de enkelte dueller for at se, hvordan sådan en fungerer i praksis.

For at komme med i superligakonkurrencen skal du blot logge ind og derefter afgive tip på en af runderne, så kommer du automatisk med. Gå til superligakonkurrencen.

Held og lykke og god fornøjelse!

4 kommentarer

 1. Jeg mener ikke at reglerne er komplicerede nok, og jeg synes det bør betegnes som snyd, hvis nogen rent faktisk læser spillereglerne.

  1. ha ha…
   Jeg synes jo reglerne er simple og intuitive. Jeg håber, at man forstår dem, når man har prøvet et par runder.
   Velkommen til, Rasmus.

 2. Jeg synes det er en skandale, at kommentarer fra Rasmus den Hviie skal godkendes af nogen. Ingen er jo over de Hviie

  1. Endnu en skarp kommentar fra Rasmus den hviie 🙂
   Men lidt mere seriøst kan jeg sige, at selv om det her er en lille side på det store internet, så er den overraskende let at finde for robotter, der skriver knap så pæne ting. Derfor er godkendelse nødvendig. Men nu er du godkendt. Så næste gang kommer din kommentar ind med det samme.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *